ERREZETEN TXOKOA

Tipulin bat, txiki-txiki egina8 baratxuri ale, osorik, zuritu gabeOliba olio birjina, 10 koilarakada2 kuiatxo dadotan moztuak2 pipermorro gorri, dadotan moztuak2 piper berde, dadotan moztuak2 alberjinia zuritu gabe, garbiak, dadotan moztuak3 tomate fresko, azala kenduta, dadotan.Perrexil fresko pixka bat, ez oso txiki eginaGatza eta azukre pixar...

Gaztainak ondo garbituko ditugu.Mozketa batzuk egingo dizkiogu azalean.Urarekin busti apur bat eta labean sartu 20 minutuz, gaztainak bigun egon arte.

Udazkeneko otorduetako azken plater ederra izan daiteke kalabaza flana. Hemen duzue guk proposatutako errezeta gozo eta goxo.

Udazkeneko fruitu izaten dira kalabzak, udaran zehar zaindu ondoren, urtaro honetan ematen da hauen uzta. Kalazaba hummusa egiteko errezeta proposamena duzu hurrenez urren:

Egunotan etxean goxo sukaldatzeko, pasta karbonara errezeta jaso dugu hemen. Orain zure txanda da, ekiozu zukaldatzeari.

Udazkena aurrera doa eta negua hurbiltzen ari da. Sasoi honetako fruitu preziatuak ditugu intxaurrak, hain dira prezioatuak, saltsa propioa dutela: intxaur saltsa. Hemen duzu etxean egiteko errezeta, gozatu.

Kirikinoren sukaldetik proposamen berria luzatzen dizugu: fruta crepak egiteko errezeta. Animatuko al zara zure gogoko fruta crepak egitera? Hemen duzu osagai eta prozedura guztia: